В ремонтирана и обновена сграда ще се помещава Местната комисия за

...
В ремонтирана и обновена сграда ще се помещава Местната комисия за
Коментари Харесай

МКМППМН – Добрич ще се помещава в ремонтирана общинска сграда

В ремонтирана и актуализирана сграда ще се обитава Местната комисия за битка с противообщественнте прояви на малолетни и малолетни.

Сградата се намира по ул. „ Независимост “ №7. Изпълнението на ремонтните действия е по рамково съглашение с предмет: „ Изпълнение на строително монтажни работи на съществуващи здания, обекти, уреди и прилежащи към тях терени за потребностите на Община град Добрич по обособени позиции “, за Обособена позиция №1: „ Изпълнение на настоящи поправки на съществуващи здания, обекти, уреди и прилежащи към тях терени за потребностите на Община град Добрич “. Изпълнените действия включваха повсеместен ремонт на фасадите – нова дограма, слагане на топлоизолация и полимерна мазилка, ремонт на покрива, замяна на електроинсталациите на втори и трети етаж, замяна на ВиК апаратура, създаване на отоплителна апаратура и газификация. Извършен е повсеместен ремонт на пространствата на втори и трети етаж, където ще се обитава Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните и ремонт на стълбището в постройката. Предстои да бъде закупено и ново съоръжение и обзавеждане за потребностите на съветник – психолозите и публичните възпитатели.

Средствата по осъществяване на ремонтите действия са обезпечени от бюджета на локалната комисия.

В административната постройка, комисията ще реализира консултативна и възпитателно-корекционна активност с деца на възраст от 8 до 18 години и техните родители, както и действия по предварителна защита на противообществените прояви.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР